Comerços

Comerços 

A Cassà de la Selva els comerços estan presents a tot el nucli urbà. No obstant, cal destacar unes zones comercials on s’agrupen la majoria d’establiments del municipi.

 

COMERÇOS DEL CENTRE

Gran part dels establiments del municipi es localitzen a la zona del Passeig Vilaret, el Carrer de les Barraquetes i la Plaça de la Coma.

El centre de la vila acostuma a ser un espai amb un elevat moviment de persones ja que a la Plaça de la Coma, per exemple, s’hi concentren gran part de les entitats financeres o correus, així com bars i comerços amb un pes important pel municipi; a les Barraquetes s’hi agrupen molts establiments de diferents sectors que atrauen a compradors diversos i, finalment, al Passeig Vilaret hi ha també comerços i bars que acullen un nombre ampli de ciutadans, a banda dels firaries que s’hi instal·len els dimecres i els dissabtes degut al mercat setmanal.  

 

COMERÇOS DE LA RAMBLA ONZE DE SETEMBRE

Tot i ser un nucli comercial de més nova creació, la Rambla Onze de Setembre és un punt on s’agrupen diversos bars i comerços del municipi. Gran part de l’activitat comercial, doncs, també s’ha traslladat del centre a la Rambla del poble. 

 

COMERÇOS DEL CARRER DE LA VIA

És una àrea comercial de nova creació que es troba en un sòl mixt: industrial i comercial. Es tracta d’un carrer en el que s’hi agrupen algunes grans superfícies d’alimentació, així com basars amb productes diversos. També hi ha establiments locals d’alimentació. És una zona en expansió que, donada la seva localització geogràfica, és d’accés ràpid ja que no es troba a la part central del municipi.

 

Els comerciants que ho desitgen estan associats a la Unió de Botiguers de Cassà.

 

Cercador d'empreses